Despre 2 telefoane


In ultima vreme telefonul a devenit un accesoriu indispensabil oricui. Orice copil are si el telefon pentru ca este la moda sau este util. Eu folosesc telefonul ca pe ceva util, nu neaparat pentru a fi la moda. Datorita tehnologiei care se dezvolta pe zi ce trece toti vrem telefoane mai performante cu mai multe functii, pentru a putea sta pe internet si a ne jucat doar cu un gadget.
Cele mai noi telefoane si mai performante aparute in ultima vreme sunt: Samsung i9300 Galaxy S3 si iPhone 5. Aceste 2 telefoane sunt asteptate de toti cei cu bani care vor telefoane performante si utile, pentru cei care le folosesc la adevarata lor valoare. Multi cauta pe Google Samsung i9300 Galaxy S3 pret, fiindca nu stiu care este pretul acestui telefon. El costa peste 2000 de lei, dar pretul difera in functie de memoria telefonului. Samsung Galaxy S3 este un telefon reusit, cu o camera de 8.0 MP, deci veti putea face poze foarte clare si cu o rezolutie mare. Este un telefon cu display mare care are o diagonala de 4.8 inch. Este destul de mare, mai ales avand in vedere ca este un telefon cu touchscreen, deci puteti folosi intregul ecran.
Cei care sunt interesati de pret iPhone 5 acesta costa in jur de 800 de euro. Camera foto a acestuia are tot 8 MP cu o rezolutie 3264×2448, acesta fiind foarte mare. iPhone 5 are un display mai mic, de 4.0 inch, dar tot este mare si pentru unii poate fi un avantaj. Nu trebuie sa mai vorbesc de Wireless si Bluetooth care astazi se gasesc in dotarile a multor telefoane. Telefoanele de la Apple sunt foarte renumite si cu un pret mare, dar au multe functii si il poate avea mai multe utilitati. Avand multe aplicatii il puteti folosi la mai multe actiuni, acestea fiind foarte utile.

Niciun comentariu: