Exista o aplicatie asemanatoare Installous ? S-a gasit inlocuitor pentru Installous ?


De la sfarsitul anului trecut, cand Installous a fost inchis, practic cei care aveaujailbreak facut si Cydia instalata au ramas fara o sursa de download pentru aplicatii piratate. E clar ca pentru posesorii de Apple, care au un dispozitiv iPod, iPad sau iPhone si erau inraiti de jocuri sau aplicatii noi, aceasta a fost cea mai proasta veste pe care puteau sa o primeasca, inchiderea de catre cei de la HaculoUS a softului Installous.
Oricum, de atunci toata lumea intreaba pe forumuri daca s-a gasit inlocuitor pentru Installous sau daca exista vre-o aplicatie asemanatoare Installous.
Se pare ca exista cateva aplicatii care pot inlocui Installous:
AppCake - Cei care au utilizat aplicatia spun ca este cea mai buna alternativa pentru Installous. Aplicatia AppCake are o viteza de incarcare mult mai mare fata de Installous si se gasesc aproape toate aplicatiile pe care speri sa le gasesti. Partea mai putin buna in legatura cu aceasta aplicatie este faptul ca aplicatiile sunt uploadate pe site-uri de filehosting, loc din care de cele mai multe ori sunt sterse pe motiv de copyright.
Vshare - O aplicatie asemanatoare Installous, facuta de chinezi. S-ar putea sa va speriati la prima vedere cand veti vedea cateva litere chinezesti, insa Vshare este o aplicatie funtionala de incredere pentru aplicatii piratate pentru iPhone.
Kuaiyong si Zeusmos - Aplicatii pentru inlocuirea Installous.
Sper sa va fie de ajutor aceste software despre care v-am vorbit. Informatiile sunt luate de pe diverse forum-uri si sunt puse aici pentru a va ajuta sa nu mai pierdeti timpul in cautarea de aplicatii.
Mai multe informatii despre AppCake si VShare puteti gasi si in articolele anterioare.

Niciun comentariu: