program gratuit pentru marirea ram-ului

Ai probleme cu memoria RAM a pc-ului/laptop-ui tau? Ai vrea sa-ti cumperi inca o placuta dar nu-ti permiti? Atunci este timpul sa folosesti SuperRam. Ce este acest program?
SuperRam este o aplicatie pentru Windows (XP/2003/Vista/Server 2008/7) ce mareste puterea de functionare a placutelor RAM. Acest program, pe langa faptul ca “stoarce” placutele ram pentru a le mari eficacitatea, mai si scade din memoria alocata proceselor care nu le folosesti pe moment, sau care nu au o importanta asa de mare si o concetreaza pe jocul/programul/filmul ce-l rulezi.
A fost testat de cei de la CNET pe un sistem cu 8GB RAM, programul facandu-si foarte bine treaba marind eficienta placutelor pana la aproximativ 10 GB de memorie. Daca facem niste calcule, creste puterea de functionare cu aproximativ 25%, destul de bine, zic eu pentru un simplu program.

AVANTAJE ALE PROGRAMULUI 
  • Poti alege momentele in care programul sa intervina si cat la suta din RAM sa elibereze pentru a marii performantele PC-ului tau.
Setari superram

  •  Cu ajutorul programului poti face un speed test care-ti va arata capacitatea calculatorului/laptop-ului tau iar in functie de asta sa-ti faci setarile despre care vorbeam mai sus.
  • Totodata puteti vedea in timp real statistici ale pc-ului tau.
Statistici live super ram
Programul il puteti testa gratis pe o perioada de 30 de zile dupa care hotarati daca merita sau nu sa platiti licenta. Aveti link mai jos catre pagina de descarcare a programului.

Descarca Super Ram

Niciun comentariu: