Virus facebook

Un nou virus pe Facebook! Cum te afectează

Un nou pericol pentru utilizatorii reţelei de socializare Facebook!
Virus pe Facebook
Virus pe Facebook
Potrivit Read Write Web, tot mai multe persoane care au profil pe Facebook se plâng de faptul că din conturile lor sunt trimise Friend Request-uri către persoane pe care nu le cunosc, sau mai rău, către oameni pe care din diverse motive au decis să îi blocheze.
Deşi până în prezent oficialii reţelei au refuzat să vorbească despre această problemă, se pare că pe forumul din secţiunea Help Center a Facebook plângerile privind acest posibil virus sunt tot mai numeroase. Citeste si: Cele mai întâlnite 5 escrocherii de pe Facebook
"Dat fiind faptul ca o serie de oameni au postat deja plângeri, ar trebui ca reprezentanţii Facebook să acţioneze - asta daca nu cumva ascund o problema reala pe care incearca sa o remedieze", a declarat Monica-Niki Elenbaas, un user Facebook, afectat de virus.
Mai mult, anumiţi internauţi susţin că s-au trezit în lista de prieteni cu persoane ale căror cereri nu doar că nu le-au acceptat niciodata, dar nici nu îşi amintesc să le fi primit vreodată. Există de asemenea şi oameni care susţin că din conturile lor nu mai pot trimite cereri de prietenie pentru o perioadă de 30 de zile,  ca urmare a spam-ului neiniţiat de ei cu astfel de solicitari.

Niciun comentariu: