Cum blocam / deblocam caculatorul cu un stick USB folosind Screen Locker

Pana azi foloseam combinatia de taste Win+L pentru a bloca accesul la calculatorul meu dar petru deblocare trebuia sa apas Ctrl+Alt+Del pentru a deschide fereastra de login si sa introduc  parola.

Am gasit un program foarte util cu care fac acest lucru numai introducand in portul USB un stick cand vreau sa ma loghez (fara a mai introduce o parola) sau sa-l scot cand vreau sa il blochez, acest program este gratuit si se numeste Password Booster Screen Lock .
Pentru inceput descarcati  Password Booster Screen Lock (download link), si il instalati in sistemul de operare Windows 7 sau Vista (nu merge cu Windows Xp).
Porniti programul din System Tray in partea dreapta jos (dublu click pe icon-ul programului)  pentru a  seta un stick USB cu care o sa faceti logare si delogarea.
Introduceti un Stick in USB si apasati Setup programul  Screen Locker o sa il gaseasca si o sa-l configureze instant.
Acum vine partea frumoasa, scoate stick-ul USB si calculator sa blocat, introduceti Stick-ul si calculatorul se deblocheaza fara a mai introduce parola.

Pentru dezactivarea programului apasati click dreapta pe icon-ul verde a programului din system tray acesta se trasforma in rosu acesta insemnand ca programul sa dezactivat.
 Link Download Password Booster Screen Lock 

Niciun comentariu: