Cum se deblocheaza un smartphone galaxy sau iphone


Datorita diverselor acorduri intre producatori si operatorii de telefonie mobila, majoritatea telefoanelor de tip “smartphone” sunt blocate in retea, iar acest lucru este de cele mai multe ori deranjant mai ales atunci cand calatorim in strainatate sau pur si simplu ne suparam pe operator.
Prin urmare, multi dintre noi cauta firme ce se ocupa cu deblocarea telefoanelor mobile, insa trebuie sa stiti ca exista si modalitati online, usoare si legale, pentru a iti debloca smartphone-ul si as putea zice chiar si mai ieftine.
Una din modalitatile ce le-am incercat pe propria-mi piele, mai bine zis pe propriul meu smartphone, un LG Optimus Black, este site-ul http://www.cellunlocker.net/ si m-a costat aproximativ 35RON! O suma destul de prietenoasa in comparatie cu 100RON ce mi se cerea de catre diverse firme pentru aceasta deblocare si mai trebuia sa las la ei telefonul.
Site-ul este unul foarte simplu, usor de folosit, cu exemple concrete(filmulete chiar) despre cum si ce trebuie sa faci sa iti deblochezi telefonul mobil. Pentru a putea utiliza aceasta modalitate de deblocare, trebuie sa stii catusi de putin limba engleza si sa ai un cod de Paypal, ce poate fi facut foarte simplu si usor aici chiar in limba romana.

Niciun comentariu: