PHPLD- script pentru director web


In acest tutorial am sa va vorbesc putin desprePHPLD (prescurtarea de la Php Link Directory), un script cu ajutorul caruia puteti sa faceti un director web. Cu aceasta ocazie voi incepe o serie de tutorial despre acest script, pentru a va ajuta sa va faceti propriul director web.

Despre PHPLD

phpld
phpld

PHPLD este un script foarte bine dezvoltat, cu un design modern si multe widget-uri disponibile. Personal am folosit acest script acum ceva timp in urma si pot sa spun ca am fost multumit, are un design frumos si modern, posibilitatea de face multe modificari, navigare usoara si un admin panel foarte bine aranjat si usor de folosit.
Puteti face un director web pentru link-uri, articole, videoclipuri sau chiar un site de anunturi.
Dispune de cateva setari pentru SEO, cea ce este foarte bine pentru ca va usureaza munca.
Are o functie numite “Spider” care va ajuta sa importati site-uri din alte directoare, cum ar fi Google sau Dmoz. Se foloseste foarte usor, pentru a importa site-uri din Dmoz aveti nevoie de adresa de la o categorie a directorului, in schimb pentru Google se cauta automat site-urile dupa un anumit cuvant cheie.
Curand am observat ca a fost lansat un nou produs numit “Invalid Links Checker” care cauta link-urile invalide, domeniile parcate, site-urile cu continut pentru adulti sau alte site-uri pe care probabil nu le doriti in directorul vostru web.
Un alt mare avantaj ar mai fi existenta unor widget-uri speciale pentru reclamele adsense. Acestea va ajuta sa plasati reclamele mai usor fara sa umblati in codul sursa. Dupa ce instalati widget-ul puteti crea bannere adsense cu preferintele dumneavoastra.
Puteti sa va faceti o parere despre acest script folosit site-urile demo:
username : admin
parola : admin
Scriptul este contra cost, pentru detalii despre preturi puteti accesa site-ul oficial.


Update:
Am scris mai multe tutoriale despre PHPLD, le puteti vedea pe toate intr-o categorie facuta special pentru asta:

Niciun comentariu: