descarca counter strike 1.6 romania download


CS Romania este un kit de counter-strike 1.6 romanesc modificat. Skin-urile sunt de buna calitate dar modificarile importante se refera la traducerea partiala a jocului.
El aduce text-uri, modele, skinuri si sunete noi. Background-ul este foarte bine realizat iar acest lucru ma face sa prefer acest cs 1.6
Aceste schimbari ii aduc un plus de grafica si placerea de a juca ceva nou. Acest cs este popular si este in primele 3 cs-uri descarcate de pe acest site.
Jocul este tradus in romana. Nu este tradus total dar pentru cei care nu stiu lb. engleza este un plus. Recomand acest kit mai ales daca iti iubesti tara.
CS-ul are meniul schimbat iar gameplay-ul este foarte bun. Cs-ul ruleaza bine si pe calculatoare mai vechi iar daca gasesti un server bun te poti distra pe masura.
Jocul nu are lag, merge bine, are boti si gaseste servere la internet. Aveti aceste optiuni integrate in acest kit, daca va place acest cs puteti sa il recomandati si la alti prieteni pe messenger sau facebook.
Descarcare rapida si un joc cat mai placut!
Cerinte de sistem:
  • Procesor: 1.5 GHz
  • Memorie Ram: 256 MB
  • Placa Video: 32 MB
  • Spatiu pe Hard: 700 MB
Atentie, aceasta versiune de CS 1.6 a fost trimisa de utilizatorii Resursecs.com, nu suntem responsabili pentru continut, pentru sesizari / drepturi de autor(copyrights) sunteti rugati sa ne contactati si vom elimina link-ul spre fisierul din culpa.
Fisier-ul trimis a fost semnalat ca Freeware!

Niciun comentariu: