cele mai tari aplicatii apple gratuite

Exista o aplicație pentru asta" era sloganul care a insotit lansarea iPhone-ului in 2007. Astazi expresia ar trebui inlocuita cu "exista o aplicatie pentru orice" fiindca dezvoltatorii de software pentru smartphone-uri scot pe banda rulanta aplicatii peste aplicatii. Am ales pentru voi cele mai bune aplicatii ale anului trecut disponibile in acest moment pe Google Play si App Store.

Flipboard (gratuit pentru iPod touch iPhone, iPad, Android)

Flipboard nu s-a lansat anul trecut insa o includem in lista deoarece in 2012 s-a lansat varianta pentru Android si, in plus, dezvoltatorii ei au incheiat un parteneriat cu New York Times. Flipboard este o applicatie care te tine la curent cu tot ce nou din tehnologie, stiri, politica, moda sau editoriale. Ce e special la aplicatie este ca iti furnizeaza doar acele articole care au fost deja partajate, tweet-uite sau like-uite. Pe scurt stirile sunt selectate pe baza activitatii sociale.

Angry Birds Star Wars (0.99 dolari pentru iPhone, iPad, gratuit pentru Android, Windows)

Blockbuster-ul lui Rovio a facut furori din nou in 2012 cu versiunea inspirata din Razboiul Stelelor, iar joculetul este unul dintre cele mai reusite ale intregii serii. Respectand traditia Angry Birds, misiunea voastra ramane aceeasi: distrugeti porcii. Diferenta este ca acum aveti la indemana sabii laser si blastere. Forta fie cu voi!

Slices for Twitter (4.99 dolari pentru iPhone, iPod Touch, gratuit pentru Android)

Agentiile de presa, ziarele, artisti si vedetele de cinema, guvernele si companiile private folosesc Twitter pentru raspandii informatii. Insa cu atat de multe informatii partajate in fiecare secunda unui utilizator ii poate fi dificil sa gaseasca anumite informatii intr-un timp util. Slices for Twitter le sare acestora in ajutor oferindu-le posibilitatea sa grupeze si sa rasfoiasca posturile de pe Twitter in functie de categorii si directoare.

Death Dome (gratuit pentru iPhone, iPod Touch, iPad, Android)

Death Dome este una dintre cele mai bune adaptari ale unui joc PC pentru o platforma mobila. Jocul beneficiaza de o grafica superba, controale sensibile si un gameplay captivant. Petreceti-va ore bune razbunand rasa umana si omarand monstrii teribili intr-o arena din care nu poate iesi decat un singur invingator.

Pocket (gratuit pentru iPhone, iPod, iPad, Android)

Pocket le permite utilizatorilor sai sa pastreze pentru „mai tarziu" articole interesante de pe net. Atunci cand navigati pe Internet si gasiti o pagina interesanta, Pocket va salva continutul, sincronizandu-l cu un calculator sau o tableta, pentru ca voi sa-l puteti citi mai tarziu.

100 floors (gratuit pentru iPhone, iPod Touch, iPad, Android)

100 floors este unul dintre cele mai captivante jocuri ale momentului. Ideea este simpla - trebuie sa rezolvi puzzle-ul de pe usa liftului si sa avansezi la nivelul urmator. Dar asa cum nivelurile cresc si puzzle-urile care trebuie rezolvate devin tot mai dificile. Punem pariu ca de la nivelul 20 in sus incepeti sa cautati rezolvarile pe YouTube?

Google Chrome (gratuit pentru iPhone, iPod, iPad, Android)

Browser-ul Google a primit o varianta pentru platformele mobile si bine facut. Aplicatia se sincronizeaza cu contul Google si partajeaza cu celelalte sisteme istoria traficului, marcaje, parole și documente, fiind o alternativa foarte buna la traditionalul Safari.

Awesome camera (aplicatie gratuita pentru iPhone, iPod Touch, iPad)

Chiar daca Instagram-ul este liderul de necontestat printre aplicatiile de share-uit si modificat fotografii digitale, din cand in cand se mai gaseste cate un producatorcare vine sa tulbure apele. Unul dintre ei este SmugMug cei care au creat o aplicatia Awesome Camera, care poate fi integrata cu un cont Tumblr si care vine cu acelasi functionalitati de imbunatatire a calitatii unei fotografii disponibile pe Instagram.

Niciun comentariu: