Program de descarcat muzica gratis romaneasca manele populara

Program de descarcat muzica gratis

Prin folosirea unui program de descarcat muzica vei scapa cu siguranta de o gramada de nervi . Spun asta din propie experienta . Nu de putine ori mi s-a intamplat sa am nevoie de un anumit fisier multimedia. Si cum cel mai simplu mod pe care il stiam era sa fac o cautare pe Google cu numele fierului de care aveam nevoie , exact asta faceam! Si asa incepea “distractia” : Cauta pe site-uri butonul de download – care bineinteles e bine ascuns in spatete zecilor de reclame cu care esti bombardat , sari de pe un site pe altul – poate poate reusesti sa gasesti afurisitul ala de buton , si , cand intr-un final il gasesti surpriza: ori trebuie sa astepti un anumit timp pana a incepe download-ul , ori trebui sa ” introduceti codul din imagine” (care apropo, de multe ori e inteligibil), ori download-ul pur si simplu nu vrea sa porneasca .   Toate acestea m-au determinat sa caut alternative.  Asa am reusit sa gasesc cateva programe foarte bune  de descracat muzica !
Astazi vom vorbi despre un astfel de program. Programul se numeste music2pc iar cu ajutorul lui veti descarca foarte usor muzica de pe internet !    Link-ul de download in gasiti, ca de obicei , la sfarsitul acestui articol. Pe pagina oficiala a programului veti avea posibilitatea sa descarcati instaler-ul cat si versiunea portabila a acestuia . (Eu am optat pentru versiunea portabila a acestuia – e mai comoda !!! )
music2pc-descarca-gratuit-muzica

Dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus(click pe poza pentru a fi incarcata la calitatea originala ), interfata programului este minimalista, si foarte usor de utilizat. In casuta de cautare scrieti numele melodiei pe care o cautati si faceti click pe butonul Search . Se va incarca lista cu melodiile gasite , iar in partea dreapta a fiecarui element veti gasi si un buton de download. Cand doriti sa descarcati o anumita melodie pur si simplu  faceti click pe butonulaferent si acesta va fi descarcata in locatia specificata in subsolul programului. 
Asa cum vedeti totul se desfasoara foarte simplu, fara reclame, fara timp pierdut si fara alte minunatii care sa intarzie  mai mult decat este necesar!

De ce sa alegi acest program ? Simplu :

  • descărca peste 100 de milioane de melodii MP3 cu viteză incomparabilă, la cea mai bună calitate, în condiții de siguranță.
  • multi-thread, descărca mai multe melodii, în același timp
  • gasitrea cu usurintă a melodiilor, doar introduceti titlul melodiei, numele artistului, sau al albumului
  • interfață simplă și intuitivă.
  • poti gasi mai multe versiuni ale aceleiasi melodii (remixate, interpretate la pian, chitara etc.)

Legile privind utilizarea programelor prezentate pentru descărcarea materialelor cu drepturi de autor pot varia în funcție de țara în care vă aflați. Nu încurajez sau aprob utilizarea acestor programe pentru a descărca materiale ilegale.

Niciun comentariu: