Cum sa faci logouri vectoriale cu Photoshop

Salut si bine v-am gasit cu un nou tutorial! In acest video-tutorial va voi prezenta o modalitate de realizare a logourilor vectoriale.
Sunt doua tipuri de logouri:
-Logourile raster – O data redimensionate isi pierd din calitate si apar tot felul de pixeli peste imaginea noasta, avand un efect inestetic, facandu-ne munca mult mai complicata si fiind nevoiti sa-l refacem de fiecare data atunci cand avem nevoie de o dimensiune diferita pentru a evita pixelarea acestuia.
-Logourile vectoriale, sunt putin mai greu de realizat fata de cele raster insa acestea pot fi redimensionate de N ori fara a-si pierde deloc calitatea.
In acest tutorial vom invata sa realizam aceste logouri in Adobe Photoshop, programul recomandat pentru “chestii” vectoriale fiind Adobe Illustrator, dar este ceva mai greu de inteles.
In realizarea acestor logouri vectoriale trebuie sa lucrati foarte mult cu Pen Tool (P), una dintre cele mai complexe si utilizate unelte in Adobe Photoshop. Este o unealta destul de greu de inteles la inceput dar dupa ce-i veti invata toate rolurile o sa o folositi in orice situatie. Tutorialul este ceva mai vechi, facut pentru un alt site de al meu, dar sper sa nu va deranjeze acest lucru.
Pentru orice nelamurire lasati un comentariu mai jos!

Niciun comentariu: