Tutorial simplu SEO :Metode de optimizare pentru motoarele de cautare.

Tehnici SEO
Ce inseamna SEO ?
SEO=Search Engine Optimization.
Zilnic milioane de oameni  ,pentru a gasi informatiile  de care au nevoie,  acceseaza motoarele de cautare.De aceea este foarte important ca site-ul dvs si fie printre primele site-uri listate la cautarea  dupa anumite cuvinte cheie.
Acest lucru va poate aduce gratis, in fiecare zi, sute sau chiar mii  de vizitatori.
In acest tutorial va voi arata cateva metode de baza pentru o optimizare mai buna a site-ului.
Metoda 1: Titlul paginii.
Un aspect deoare titlul paginii spune motorului de cautare despre ce este vorba in pagina respectiva. De aceea folositi titlul paginii astfel incat sa contina o informatie scurta si la obiect, avand in componenta cuvinte cheie.
Metoda 2: Cuvintele cheie.
Pentru o mai buna pozitionare SEO site-ul tau tre sa fie cat mai relevant ;astfel motoarele de cautare vor cauta acele cuvinte cheie (keywords) care fac referire la pagina ta.De aceea este bine ca ,cuvintele cheie din linkurile care duc catre pagina ta sa fie cat mai relevante.Daca exagerati cu cuvintele cheie in pagina, cu siguranta motoarele de cautare va vor penaliza.
Nu incercati sa adaugati cuvinte cheie ascunse in pagina prin diverse metoda deoarece in cele din urma veti fi penalizat.
Metoda 3: Principiul 4 – Un site usor de navigat .
Designul siteului tau iti poate influenta rankingul. Incearca sa te feresti obiecte flash sau scripturile care incetinesc viteza de incarcare a pagini, deoarece websiteurile care se incarca greu sunt penalizate de spideri.
Metoda 4:Cuvintele cheie si textul alternativ al imaginilor.
Cand folositi imagini ca si link-uri nu uitati sa utilizati textul alternativ (alt).Ex.:  ”Tutoriale” 
Metoda 5: Numele domeniului.
Numele domeniului trebuie sa contina un cuvant cheie si ai aiba legatura cu continutul site-ului.
Metoda 6:Folositi tag-ul heading .
Heading-ul prioritar este h1.De aceea este bine ca in fiecare pagina sa concentrati intr-un tag < h1 > o scurta descriere a acesteia, care poate sa contina cuvinte cheie folosite in titlul paginiie.
Metoda 7:Link-urile.
Linkurile sunt cele care determina in proportie foarte mare rankingul siteului.Linkurile sunt cele care determina in proportie foarte mare rankingul siteului.Un site va fi judecat de catre motoarele de cautare dupa cantitate si calitatea linkurilor care duc catre acesta.
Page rankul siteurilor care detin linkurile catre siteul tau este foarte important deoarece au mai mai multa credibilitate, deci un link de la un site cu PR 6 este de multe ori mai bun decat de la un site cu PR mic.

Niciun comentariu: