Promovare website - Motoare de cautare

Motoarele de cautare indexeaza internetul o data in 10-40 zile; daca va-ti inregistrat cu citeva zile in urma mai asteptai nitel.

Exista o problema majora cu paginile de la http://www.geocities.com : motoarele de cautare nu accepta inregistrarea unei despartituri a unui site in calitate de proiect separat. In cazul in care nu aveti un domeniu (ex: adrian_pantazi.www.geocities.com) acestea pot considera adresa Dstra ca o parte componenta a site-ului http://www.geocities.com si vor refuza inregistrarea. In genere motoarelor de cautare nu prea le place cind cineva incearca sa le impuna o adresa din interiorul unui domeniu.

Motoarele de cautare scaneaza automat toate paginile spre care gasesc referinte. Deaceia incercati sa va inregistrati site-ul la motoarele de cautare si, in primul rind, cataloagele rominesti; apoi traiti cu speranta ca vreun google sau altavista va ajunge la Dstra.

Nu stiu ce metode cunoasteti, dar in cazul dat cel mai simlu algoritm de promovare ar fi urmatorul:

1. va inregistrati in motoarele de cautare si cataloagele romanesti ( http://www.ems.ro , http://www.rol.ro , http://www.dir.click.ro , http://www.ebony.ro , http://www.home.ro , http://www.portal.ro , http://www.resurse.com , http://www.start.ro , http://www.gofind.ro , http://www.go2net.ro , http://www.index2000.ro , http://www.bumerang.ro , http://www.kappa.ro , http://www.123start.ro , http://www.romania.org , http://www.vreau.com , http://www.d-toate.net/portal , http://www.la-start.ro , http://www.idilis.ro , http://www.cauta.rosite.ro , http://www.linkuri.ro , http://www.startpage.ro , http://www.cyberspace.ro , http://www.millennium.ro , etc.);
2. va inregistrati automat motoarele de cautare "straine" cu un "submiter" ( http://www.submitcorner.com , http://www.addpro.com , etc.);
3. va inregistrati manual la motoarele de cautare si cataloagele "serioase" ( http://www.google.com , http://www.altavista.com , http://www.dmoz.org , etc.).

Starduitiva ca motoarele de cautare sa gaseasca cit mai multe referinte catre site-ul Dstra. Nu era rau daca initial incercati sa va optimizati nitel Opera pentru motoarele de cautare .

3 comentarii:

Pruteanu' spunea...

Cred ca in loc de "va-ti inregistrat" ai vrut a scrii v-ati inregistrat...

Anonim spunea...

As a digital agency, I am trying to get clients through Linkedin, but can't get. What could I be possibly doing wrong ?

print agencies Atlanta

Unknown spunea...

bandar ayam ayam sabung online terbaik