AppCake o alternativa pentru Installous. Solutia pentru Installous este inlocuitorul sau, AppCake


AppCake este solutia pentru Installous. Nu este singura, insa AppCake este una din solutiile pentru acest gen, fiind un program "gen" Installous.
La fel ca Installous, AppCake are aceleasi facilitati, un search direct pentru aplicatia pe care o doriti, puteti viziona aplicatiile populare, si permite afisarea categoriilor pe care le cautati. In momentul in care doriti sa faceti download, aplicatia afiseaza si pretul pe care il are programul in AppStore.

De asemenea, instalarea AppCake necesita JAILBREAK, ceea ce pentru unii este posibil sa fie cam dificil in acest moment, deoarece pentru noile versiuni de iOS nu exista decat jailbreak tethered.
Oricum, pentru cei care au jailbreak si Cydia, este foarte simplu. In Cydia adaugati serverul http://repo.insanely.com , dupa care cautati AppCake si apasati INSTALL.
AppCake este un soft usor de folosit care poate fi inteles de orice utilizator obisnuit. Unul din motivele de bucurie este faptul ca functioneaza pe iPhone 4S, 4, 3GS3G - iPad 3, 21 - iPod Touch 2G3G4G iOS 4.x, 5.x iOSiOS 6.
Pe langa toate cele mentionate mai sus, programul are avantajul ca functioneaza mult mai rapid decat vechiul program Installous.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Instalarea jocului dureazaa mai mult decat descarcareA? Mi-am downloadat un joc : "Gangstar Rio : city of saits" din appcake dar cand am dat install am asteptat pana mi-a aparut reinstal dar tot mi se incarca acolo ceva ! niste sfaturi va rog