Trimite sms-uri cu aplicatia Mesaje SMS pe Android


Acest tutorial are rolul de a prezenta fiecare pas al utilizarii serviciilor aplicatiei gratuite Mesaje SMS de trimitere a mesajelor predefinite, in functie de ocazie. Aceasta aplicatie este utila atunci cand inspiratia ne lasa la greu sau vrem sa-i surprindem placut pe cei dragi, si nu numai, cu un SMS interesant sau, de ce nu, foarte util. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un telefon mobil bazat pe sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si ultima versiune a aplicatiei gratuite Mesaje SMS, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google Play, urmand acest link: Download aplicatie Mesaje SMS via Google Play.
Mesaje SMS reprezinta o aplicatie simpla si prietenoasa ce-ti ofera posibilitatea de a gasi si utiliza peste 4000 de mesaje SMS predefinite de toate genurile, dispuse in peste 50 de categorii. Principiul pe care se bazeaza aplicatia gratuita Mesaje SMS pentru Android este foarte simplu si practic: selectezi categoria de mesaje SMS care se potriveste cel mai bine ocaziei tale (Mesaje de dragoste, haioase, filozofice, de zile onomastice, zile de nastere etc.), alegi SMS-ul preferat din lista bogata a categoriei selectate anterior, avansezi catre trimiterea mesajului SMS, dupa care introduci numarul de telefon sau numele destinatarului/destinatarilor si, eventual, modifici structura mesajului dupa bunul plac, urmand apasarea butonului Send pentru a trimite mesajul. De asemenea, aplicatia Mesaje SMS are implementata si functia Cauta categorii, prin intermediul careia poti gasi rapid si eficient categoria dorita cu ajutorul unui cuvant/cuvinte cheie, iar interfata aplicatiei este usor de manipulat de catre oricine, nefiind incarcata inutil si abordand un aer simplist.
Concret, acest tutorial ne va invata cum sa trimitem rapid si fara batai de cap mesaje SMS predefinite, in functie de ocazie, cu ajutorul aplicatiei gratuite Mesaje SMS pentru Android. Citeste cu atentie pasii urmatori:
Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita Mesaje SMS, descarcata si instalata in telefonul tau prin intermediul platformei Google Play. Deasupra listei categoriilor cu SMS-uri se poate observa functia Cauta categorii ce poate fi utilizata printr-un simplu tap. Alege o categorie, in functie de preferinte si nevoi, si apasa pe aceasta pentru a deschide lista cu mesaje SMS valabile: 
Trimite mesaje sms predefinite cu aplicatia Mesaje SMS pentru Android
Pasul 2. La fel ca in cazul categoriilor cu mesaje, poti naviga rapid prin lista bogata cu SMS-uri predefinite de la un capat la celalalt, in vederea gasirii celui mai interesant si util SMS, in functie de ocazie. Selecteaza mesajul preferat cu un tap pe acesta:
Trimite mesaje sms predefinite cu aplicatia Mesaje SMS pentru Android
Pasul 3. Aplicatia gratuita Mesaje SMS pentru Android iti va oferi o avanpremiera a mesajului SMS predefinit pe care te pregatesti sa-l trimiti destinatarului dorit. Pentru a avansa catre trimiterea mesajului SMS, apasa butonul Trimite mesaj selectat. In cazul in care te-ai razgandit si vrei sa alegi alt SMS, actioneaza butonul Inapoi la mesaje pentru a reveni la lista cu SMS-uri:
Trimite mesaje sms predefinite cu aplicatia Mesaje SMS pentru Android
Pasul 4. In acest moment, mesajul SMS din cadrul aplicatiei gratuite Mesaje SMS pentru Android va fi copiat in mod automat in campul dedicat textului, urmand ca tu doar sa adaugi contactul/contactele la care doresti ca mesajul SMS predefinit sa fie trimis, la fel ca in cazul unui SMS scris manual. De asemenea, daca se doreste sau este necesar acest lucru, ai posibilitatea de a modifica textul SMS-ului dupa bunul plac. Dupa introducerea contactului/contactelor si eventuala modificare a continutului mesajului SMS predefinit, apasa butonul Send si mesajul va fi trimis:
Atentie: Costurile trimiterii unui mesaj SMS predefinit prin intermediul Mesaje SMS sunt aceleasi cu cele ale trimiterii unui mesaj ordinar. Singura diferenta fata de mesajele scrise manual consta in copierea automata a textului mesajului de catre aplicatia Mesaje SMS, neavand niciun efect asupra planului tarifar.
Atentie: Asigura-te ca la finalizarea utilizarii aplicatiei aceasta este inchisa si nu ruleaza in fundalul sistemului de operare Android! Rularea aplicatiilor in fundalul sistemului poate avea efecte negative asupra autonomiei bateriei si a fluentei de rulare a telefonului sau tabletei.
Trimite mesaje sms predefinite cu aplicatia Mesaje SMS pentru Android
Acestia au fost pasii necesari trimiterii rapide si eficiente, in functie de ocazie, a mesajelor SMS predefinite cu ajutorul aplicatiei gratuite Mesaje SMS pentru Android. Acum poti spune adio lipsei de inspiratie, aplicatia Mesaje SMS te ajuta in orice situatie.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Trucuri sms: sa zicem ca primești sms de la Orange tine minte nr de sms si trimite un sms de genul am cancer sint in stadiul 3 vei primi un sms de confirmare de exemplu ai primit 200 sms gratuite chiar funcționează dar o faci pe riscul tau.