CCleaner – program de curatat calculatorul


CCleaner este un program folosit de multi utilizatori a calculatoarelor. CCleaner sterge fisierele pe care le considera neimportante pentru a face loc altora. Un mare avantaj pentru cei care nu stiu limba engleza este ca programul are o interfata si in limba romana. Aveti 4 functii:Curatare, Registru, Unelte, Optiuni.

ccleaner

 Mai multe despre CCleaner

La Curatare aveti posibilitatea sa curatati calculatorul. Puteti alege voi ce vreti sa stergeti, de recomandat este sa va uitati pe acolo pentru a nu ramane fara lucuri de care aveti nevoie.
La Registru programul va analiza calculatorul in cautarea unor probleme pentru a putea fi reparate. Este de recomandat sa faceti asta regulat pentru ca Windows-ul sa functioneze cat mai bune.
La Unelte aveti la dispozitie 4 unelte. Cu ajutorul lor puteti dezinstala programele si sa scoateti/puneti programe pentru startup (care sa porneasca odata cu calculatorul).
La Optiuni aveti posibilitatea de a mai “costumiza” programul, puteti sa faceti ai multe setari pe placul vostru.
CCleaner are o versiune gratuita si 2 pentru care trebuie sa platiti. Aveti mai jos link-ul pentru a-l putea descarca sau cumpara.

Niciun comentariu: