Cum sa-ti schimbi vocea pe Skype- Skype Voice Changer


In alt tutorial am arata cum sa-ti schimbi vocea pe Skype folosind un program numit Clownfish. In acest tutorial vreau sa va arat cum faceti asta folosind alt program, numit Skype Voice Changer.
Daca va intrebati care e mai bun, as spune Clownfish, fiindca l-am folosit m-ai mult si stiu mai multe despre el. Am pus la sfarsitul articolului un link de unde puteti downloada programul.

Cum sa-ti schimbi vocea pe Skype cu Skype Voice Changer

Programul este usor de folosit, ca si Clownfish.Pentru a va schimba vocea pe Skype trebuie mai intai sa apasati pe butonul cu imaginea programului Skype pentru a va conecta la el.

Dupa ce faceti asta, va aparea in programul Skype un mesaj care va cere accesul la acesta. Trebuie sa apasati pe butonul Allow access.
Dupa asta puteti sa va schimbati voicea.Daca cumva doriti sa blocati accesul programului la Skype, trebuie sa deschideti programul, va duceti pe Tools. la Options, in meniul din stanga selectati Advanced, dupa Advanced Settings si va duceti pe Manage other programs access to Skype si de acolo puteti sterge accesul unor programe.

Din programul Skype Voice Changer apasati pe butonul + din bara de sus si adaugati un efect.


Dupa asta, bara partea din stanga va aparea efectul si in partea dreapta il puteti ajusta dupa cum doriti sa va fie schimbata vocea. Pentru a a sterge un anumit efect, il selectati si apasati pe x-ul din bara de sus.

Asta a fost tot, este o metoda simpla de a va schimba vocea pe Skype si de cele mai multe ori amuzanta.

http://skypefx.codeplex.com/

Niciun comentariu: