Programe de modificat poze


Cred ca multora le plac sa faca poze si unii vor sa le modifice, pentru asta exista destule programe de modificat poze. Puteti alege dintre programe online sau pe care trebuie sa le instalalati. Astazi vreau sa va prezint cateva programe cu ajutorul calora puteti modifica poze.

Cateva Programe de modificat poze

Cred ca cel mai cunoscut este Photoshop, un program profesional care se ocupa cu mai multe lucruri de design. Din pacate este destul de greu de folosit, trebuie sa aveti ceva cunostinte pentru a reusit sa modificati poze cu acest program, dar rezultatele vor fi pe masura.
Un alt program de modificat poze este Photoscape, un program relativ usor de folosit, puteti adauga texte, finisa putin pozele sau puteti pune anumite chestii pe imagini. Este un program gratuit si poate fi folosit de oricine vrea sa modifice poze.
Pixanate este un program online pentru modificat poze, puteti adauga efecte imaginilor sa le rotiti sau alte lucruri amuzante. Un avantaj este acela ca nu trebuie instalat, fiind un program online.
Acestea sunt 3 programe de modificat poze pe care am vrut sa vi le prezint, desigur ca sunt mai multe, daca vreti sa va mai prezint si altele postati la comentarii.

Niciun comentariu: