Cum verific daca un blog e dofollow?


Poate ca v-ati intrebat de multe ori, cum verific daca un blog e dofollow? In acest tutorial va voi arata o metoda simpla prin care puteti sa vedeti care bloguri au dofollow sau nofollow. In general pe noi ne intereseaza daca adresa site-ului a comentatorului are dofollow, pentru a ne ajuta si pe noi atunci cand punem un comentariu pe alt site.

Cum verific daca un blog e dofollow?

Prima metoda este una simpla necesitand sa aveti instalat in browser o simpla aplicatie numita SEO Quake. Ea este disponibila si pentru Google Chrome si pentru Mozilla Firefox. Prima oara va voi arata cum se procedeaza daca aveti Google Chrome.
Dati pe Google o cautare dupa cuvantul SEO Quake pentru a gasi pluginul si il instalati. Dupa asta, va duceti in partea de sus a browser-ului, in dreapta, unde aveti o iconita mica cu literele SQ. Dati click pe aceasta si in meniul ce se va deschide bifati Highlight no-follow si Enable, pentru a-l activa.

Acum trebuie sa intrati pe blogul pe care vreti sa-l verificati si sa cautati un articol care are comentarii. Link-urile de la cei care au comentat vor fi taiete cu o linie daca sunt nofollow, iar daca sunt dofollow vor ramane normale.

Am pus mai sus o imagine cu un exemplu de link nofollow de pe un alt site.
Pentru Mozilla Firefox este asemanator. Cautati pe Google pluginul SEO Quake si il instalati. Dupa instalare va trebuie sa reporniti browser-ul. Tot in partea de sus, dreapta veti gasi o iconita mica cu literele SQ. Apasati pe aceasta si bifati Strike-trough “nofollow” and “noindex”, din toate optiunile care sunt acolo. Pentru a activa pluginul apasati pe iconita din meniu.
Link-urile nofollow vor fi taiate cu o linie, la fel ca la Google Chrome.
Atunci cand vreti sa postati comentarii pe bloguri este importanti sa le alegeti pe cele dofollow, daca doriti sa promovati site-ul vostru.

Niciun comentariu: