Telefon Pioneer E80W


Cu siguranta ati observat multe articole despre telefoan, atat pe acest site, cat si pe blog-ul meu, daca il stiti. In acest articol voi vorbi despre un telefon Pioneer E80W dual sim Cu Android 4.0. Este un telefon cu functii moderne, aparute in ultima vreme si necesare sa le aibe cam toate telefoanele. Are un procesor MTK6577 dual core de 1.7 GHz.
Telefonul este original, fiind lansat de marca Pioneer din Beijing. Data la care a fost lansat este 22 septembrie 2012, deci este un telefon nou, aparut acum cateva luni la un pret accesibil.
Telefonul este unul de tipul celor dual sim si suporta dual procesor in apel, adica puteti primi apeluri pe o alta cartela decat cea de pe care vorbiti acum, functie pe care o au doar telefoanele de top.
Display-ul de 4.63 inch are o rezolutie de 480 x 854 pixeli, o rezolutie mare si foarte buna pentru un telefon. Camera foto a acestuia este de 5 MP, avand functia auto focus inclusa. Poate fotografia la o rezolutie de 2592 x 1944 pixeli, putand suprinde si cateva detalii. Cu aceasta camera puteti filma si HD in format 720 P.
Functii ca WIFI sau Wap nu prea lipsesc de pe noile telefoane, foarte multi avand nevoie de ele, pe parcurs de apar tehnologii noi.

Niciun comentariu: