Huawei G500 Pro – un telefon de ultima generatie


Acum voi vorbi cate ceva despre un Huawei G500 PRO dual sim, un telefon de ultima generatie pe care multi l-ar vrea sa il aiba. Aparand atat de multe telefone in ultima vreme trebuie sa tinem pasul cu tehnologia si sa avem cele mai noi si mai performante telefoane. Au aparut in ultimii ani telefoane din ce in ce mai performante si inca apar. Intotdeauna auzim de un telefon nou care va aparea si functii noi incluse in el.
Acest Huawei este un dual sim modern, cu functii si dotara moderne. Ecranul touchscreen de 4.3 inch suporta o rezolutie de 560 pe 960 pixeli. Ecranul capacitiv din sticla poate fi un dezavantaj sau un avantaj, depinde de fiecare ce prefera. Ecranul capacitiv are o luminozitate mai buna si este mai sensibil la atingere. Nu functioneaza decat la atingerea cu degetul, fara alte obiecte. Consuma mai multe energie decat un ecran rezistiv si tehnologia este mai scumpa.
Avand ca sistem de operare sistemul Android, versiunea 4.0 veti putea instala multe jocuri si aplicatii folositoare. Acest sistem de operare s-a dezvoltat mult in ultimii ani si au aparut aplicatii cu miile.
Camera foto de 5 MP este un acceptabila, neavand nevoie de mai mult, pentru ca este doar un telefon. Stiu ca multi prefera sa faza poze cu telefonul, fiind mai usor si mai rapid, dar niciodata nu se va ajunge la calitatea unui aparat foto.

Niciun comentariu: