Lenovo P770 dual sim cu Android 4.1 Jelly Bean


Lenovo P770 dual sim este un telefon recent pe piata si are niste specificatii care ne-ar putea convinge ca este un bun telefon. Reiese din nume ca este un telefon dual sim, deci deja ati gasit un avantaj. Sistemul de operare, Android 4.1 Jelly Bean este un mare avantaj. Acesta este unul dintre cele mai apreciate sisteme de operare si este dezvoltat de cei de la Google. Poti instala multe aplicatii datorita acestui sistem, aplicatii ce iti sunt de folos un multe momente.
telefon lenovo p770 dual sim
Are o memorie Ram de 1 GB, cea ce este suficient pentru un astfel de telefon. Din memoria interna de 4 GB tie iti mai raman in jur de 2 GB, pentru ca restul sunt ocupati de sistemul de operare si alte programe care vin instalate odata cu telefon.
Camera de 5 MP dotata si cu blitz poate face poze la o rezolutie de 2592 x 1944, una destul de mare, pentru un telefon. Blitz-ul este un avantaj pe care multe telefoane nu-l au. Cu ajutorul acestuia puteti face poze pe timp de noapte, care vor iesi cu siguranta mult mai clare in comparatie cu alte telefoane fara blitz. Puteti filma in format HD, 720P, iar aceste filmari sunt de o claritate inalta, fata de celelalte formate.
Vine si cu WIFI, o functie care ne permite sa ne conecta la internet de la surse wireless, care se gasesc astazi un multe locuri. Puteti sa va cumparati si voi acasa un router wireless, pentru a avea net pe telefon si laptop.
Telefon vine in pachet cu un incarcator un cablu de date si manual. Bateria este de 3500 mAh, iar pentru un smartphone este superba. Bateriile normale, pentru telefoanele Nokia simple, au in general 800 mAh, iar aceasta este mult mai mare, deci va tine cateva zile bune chiar daca il folositi la diverse lucruri.

Niciun comentariu: